De scholingsconsulent

 

Mijn naam is Karin Rommens. Sinds januari 2019 ben ik werkzaam bij de Nederlandse Fruittelers Organisatie (NFO) als scholingsconsulent en coördinator vaktechniek voor de fruitsector.

Als scholingsconsulent bied ik ondersteuning aan ondernemers en (toekomstige) werknemers bij hun verdere ontwikkeling betreffende kennis en praktische vaardigheden. Dit kan door het volgen van een opleiding of cursus maar ook door het verkrijgen van kennis in een breder verband waarbij kennis met elkaar wordt gedeeld. Er zijn vele leermogelijkheden waarbij vaak ook subsidie tot maar liefst 85% voor de scholingskosten mogelijk is.


Schakel kosteloos advies in!

Wanneer u vragen heeft over scholing, ontwikkeling of gerelateerde onderwerpen kunt u kosteloos de hulp van de scholingsconsulent vragen. De term scholingsconsulent is breed, het gaat over diverse leermogelijkheden zoals cursussen en opleidingen. Daarnaast zijn er ook nog optie buiten de “schoolbanken”, die soms veel effectiever kunnen zijn.  

Onderwerpen van gesprek zijn bijvoorbeeld:
• Waar sta ik nu en waar wil ik naar toe?
• Heb ik daarvoor de juiste kennis en vaardigheden?
• Hoe haal ik meer uit mijn medewerker?
• Hoe stimuleer ik meer betrokkenheid en innovatie op de werkvloer?

Als u een vraag heeft of een afspraak met de scholingsconsulent wilt maken, dan kunt u mij bereiken tijdens kantooruren van maandag t/m donderdag.
Tel.: 06-22944037 of per mail via het contactformulier

 

 

Nieuws

Wellantcollege, Citaverde en Helicon samen verder onder de nieuwe naam Yuverta.
Wellantcollege, Citaverde en Helicon samen verder onder de nieuwe naam Yuverta.
21-01-2021
Vanaf het schooljaar 2021/2022 gaan Wellantcollege, Citaverde en Helicon samen verder onder de nieuwe naam Yuverta.

Recente tweets