•  
  • Home
  • |
  • Opleidingskalender

Gewasbescherming

MBO

Locaties:

De Lier
De Lier (pools)
De Lier (engels)

Spuitlicentie 1 Uitvoeren gewasbescherming

Werk je met gewasbeschermingsmiddelen? Dan ben je verplicht uw spuitlicentie te halen. Tijdens de cursus Spuitlicentie 1 Uitvoeren gewasbescherming Lentiz cursus & consult leer je onder meer de meest relevantie ziekten en plagen herkennen en weet je hoe je spuitapparatuur moet bedienen.

 

Lees meer

Management

-

Locaties:

TOP Telers Ondernemerschap Programma

In dit programma leer je je bedrijf verder professionaliseren, inspelen op kansen en een bedrijfvisie voor de komende jaren bepalen. 

Lees meer

Gewasbescherming

MBO

Locaties:

Hoorn

Spuitlicentie 1 Uitvoeren gewasbescherming

Werk je met gewasbeschermingsmiddelen? Dan ben je verplicht je spuitlicentie te halen.

Lees meer

Gewasbescherming

MBO

Locaties:

De Lier

Spuitlicentie 2 Bedrijfsvoeren gewasbescherming

De cursus Bedrijfsvoeren gewasbescherming van Lentiz cursus en consult bereid je voor op het examen voor het behalen van licentie 2. Licentie 2 Bedrijfsvoeren gewasbescherming heb je nodig als je opdrachten voor het gebruik van gewasbeschermingsmiddelen geeft aan medewerkers.  

Lees meer

Teelt

HBO

Locaties:

's-Hertogenbosch

Teelt: Opleiding Plantenfysiologie

De cursus Plantfysiologie geeft je kennis en inzichten over het functioneren van de plant, deze kennis helpt bij het maken van keuzes bij het optimaliseren van het teeltproces.

Lees meer

Teelt

MBO

Locaties:

Midden Nederland

Cursus Biologische Fruitteelt 2022 - 2023

Wintercursus biologische fruitteelt, tijdens de cursus gaan we in op de achtergronden van de biologische fruitteelt.
Cursus vindt doorgang bij minimaal 10 deelnemers.

Lees meer

Administratief en financieel

MBO

Locaties:

Ondernemen met financieel inzicht

Wil je de winstgevendheid van jouw bedrijf ook verbeteren? Data in je bedrijf inzetten om gefundeerde keuzes te maken? En inzicht krijgen in welke boomgaardfactoren cruciaal zijn voor rendement?

Cijfers en data vormen een onmisbare schakel voor goed ondernemerschap. Wie goed inzicht heeft in de bedrijfscijfers en individuele percelen heeft financiële grip om te sturen op cashflow, opbrengsten, kosten en investeringen.

Daarom heeft de Ondernemerschap Academy®, samen met de NFO, de Rabobank en FruitConsult een gesubsidieerd financieel TOP-programma ontwikkeld met een uitgebreide financiële analyse van uw bedrijf, 3 bijeenkomsten en 2 persoonlijke sessies. Om specifiek in te gaan op uw bedrijfscijfers en de factoren die bepalend zijn voor het rendement van uw individuele boomgaard.

Lees meer

Management

MBO

Locaties:

Bedrijfsopvolging bij familiebedrijven

Is bedrijfsopvolging onderwerp van gesprek aan de keukentafel? Of voel je juist de behoefte om het met het gezin te hebben over de toekomst van het bedrijf en een mogelijke opvolging?

Neem dan halverwege december deel aan het gesubsidieerde programma Bedrijfsopvolging bij familiebedrijven. Dit programma met 3 inspirerende groepsbijeenkomsten en 4 individuele sessies aan de keukentafel is specifiek bedoeld voor (potentiële) overdragers en (mogelijke) overnemers die zich willen oriënteren op bedrijfsopvolging van het fruitteeltbedrijf.

Interesse om ook deel te nemen? 
Bel 030 - 237 07 00 en bespreek wat dit programma ook voor jou, jullie gezin en het familiebedrijf kan betekenen.

Lees meer
Bezig met laden...

Nieuws

Wat zijn jouw plannen voor 2023?
19-01-2023
Wat zijn jouw plannen voor 2023? Het nieuwe jaar is gestart. Je maakt de balans op en kijkt vooruit. Welke plannen heb jij gemaakt of zou je graag willen maken?