•  
  • Home
  • |
  • Opleidingskalender

Gewasbescherming

MBO

Locaties:

De Lier
De Lier (pools)
De Lier (engels)

Spuitlicentie 1 Uitvoeren gewasbescherming

Werk je met gewasbeschermingsmiddelen? Dan ben je verplicht uw spuitlicentie te halen. Tijdens de cursus Spuitlicentie 1 Uitvoeren gewasbescherming Lentiz cursus & consult leer je onder meer de meest relevantie ziekten en plagen herkennen en weet je hoe je spuitapparatuur moet bedienen.

 

Lees meer

Gewasbescherming

MBO

Locaties:

Hoorn

Spuitlicentie 1 Uitvoeren gewasbescherming

Werk je met gewasbeschermingsmiddelen? Dan ben je verplicht je spuitlicentie te halen.

Lees meer

Gewasbescherming

MBO

Locaties:

De Lier

Spuitlicentie 2 Bedrijfsvoeren gewasbescherming

De cursus Bedrijfsvoeren gewasbescherming van Lentiz cursus en consult bereid je voor op het examen voor het behalen van licentie 2. Licentie 2 Bedrijfsvoeren gewasbescherming heb je nodig als je opdrachten voor het gebruik van gewasbeschermingsmiddelen geeft aan medewerkers.  

Lees meer

Kwaliteitszorg

MBO

Locaties:

Naaldwijk
Bleiswijk

Interne Audit

Tijdens deze cursus leer je hoe je een interne audit moet voorbereiden, uitvoeren en vastleggen.

Lees meer

Leidinggeven en Communicatie

-

Locaties:

Woerden

Effectief omgaan met verzuim

Deze training geeft je inzicht en praktisch toepasbare kennis over de aard, achtergronden en redenen van verzuim. Er wordt uitgebreid stilgestaan bij de beïnvloedingsmogelijkheden die er voor werkgever, leidinggevende en medewerkers zijn en waar ieders verantwoordelijkheden liggen.

Lees meer

Teelt

HBO

Locaties:

's-Hertogenbosch

Teelt: Opleiding Plantenfysiologie

De cursus Plantfysiologie geeft je kennis en inzichten over het functioneren van de plant, deze kennis helpt bij het maken van keuzes bij het optimaliseren van het teeltproces.

Lees meer

Leidinggeven en Communicatie

HBO

Locaties:

De Lier

Krachtig leiderschap

Een krachtig leider heeft focus, straalt rust en zelfvertrouwen uit en heeft aandacht voor wat de eigen mensen nodig hebben. Elke stap, die je hierin zet maakt jou tot een krachtiger leidinggevende. Deze cursus een vervolg op de cursus ‘Effectief leidinggeven’ van Hanneke Westerop.

Lees meer

Gewasbescherming

-

Locaties:

Emmeloord
Leeuwarden

Bedrijfsvoeren Gewasbescherming, spuitlicentie II

De cursus is bedoeld voor beheerders of eigenaren van een agrarisch loonwerkbedrijf of groenvoorzieningbedrijven die middelen in hun bezit hebben en in opdracht van derden bestrijdingen (laten) uitvoeren.  

Lees meer

Administratief en financieel

MBO

Locaties:

Ondernemen met financieel inzicht

Wil je de winstgevendheid van jouw bedrijf ook verbeteren? Data in je bedrijf inzetten om gefundeerde keuzes te maken? En inzicht krijgen in welke boomgaardfactoren cruciaal zijn voor rendement?

Cijfers en data vormen een onmisbare schakel voor goed ondernemerschap. Wie goed inzicht heeft in de bedrijfscijfers en individuele percelen heeft financiële grip om te sturen op cashflow, opbrengsten, kosten en investeringen.

Daarom heeft de Ondernemerschap Academy®, samen met de NFO, de Rabobank en FruitConsult een gesubsidieerd financieel TOP-programma ontwikkeld met een uitgebreide financiële analyse van uw bedrijf, 3 bijeenkomsten en 2 persoonlijke sessies. Om specifiek in te gaan op uw bedrijfscijfers en de factoren die bepalend zijn voor het rendement van uw individuele boomgaard.

Lees meer
Bezig met laden...

Nieuws

Sabe-regeling
06-09-2022
Groene hogescholen en WUR helpen agrarische ondernemers en adviseurs op weg naar verantwoord ondernemerschap.