•  
  • Home
  • |
  • Winterprogramma 2020/2021

Winterprogramma 2020/2021 

Speciaal voor werknemers in de fruitteelt is er een winterprogramma samengesteld. Hiermee kun je jouw vakmanschap tijdens de wintermaanden ontwikkelen.

Het winterprogramma van de Fuitacademie bestaat uit vier verschillende cursussen die op verschillende locaties in februari, maart en april 2021 worden aangeboden. Hierbij wordt rekening gehouden met de op dat moment geldende corona maatregelen. Het aanbod is divers en afgestemd op de actualiteit. Het programma biedt alle mogelijkheid om je kennis en kunde op verschillende terreinen weer up-to-date te hebben.  

Voor wie?

Het programma is opgezet voor werknemers in de fruitteelt die werken volgens de CAO Open Teelten én waarvoor de werkgever heeft afgedragen aan Colland Arbeidsmarkt. Zij betalen 15% van het cursusbedrag als eigen bijdrage. De maximale vergoeding bedraagt € 1.800,- per werknemer per jaar.

Ook fruittelers zonder personeel zijn van harte welkom. Zij betalen 100% van het cursusbedrag. Fruittelers zonder personeel die lid zijn van de NFO (Nederlandse Fruittelers Organisatie) ontvangen korting op het cursusbedrag. Zie hiervoor de informatie bij de desbetreffende cursus.

Basiscursus Landbouwtechniek

Cursus Houtig Kleinfruit en Blauwe Bes

Cursus Steenfruit

Effectief leidinggeven, module 1

 

 

 

Nieuws

Aan de slag met je loopbaan!
Aan de slag met je loopbaan!
29-01-2021
Vraag je je af wat jouw talenten zijn? Wil je doorgroeien in de fruitteelt, maar weet je niet goed in welke richting? Ga dan in gesprek met de scholingsconsulent van de NFO!

Recente tweets