De beste wensen voor 2022

Scholingsconsulent fruitteelt Jeannet Mulder wenst u een gezond en leerzaam 2022 toe!

Begin van een nieuw jaar, een goed moment om terug te blikken maar ook om plannen te maken voor het nieuwe jaar. Investeren in jezelf en je medewerkers is de meest rendabele investering voor een toekomstbestendig fruitbedrijf.

Deze winter hebben we de fruittelers meegenomen in actuele thema’s binnen de fruitteelt. In november en december heeft NFO in samenwerking met WUR twee webinars gegeven met de volgende onderwerpen:

  • Toekomst van de gewasbescherming voor de fruitsector (Jolanda Wijsmuller, Bayer)
  • Vruchtboomkanker (Marcel Wenneker, WUR)
  • Bestrijden van groene appelwants (Lisa Broekhuizen, Koppert)
  • Opkomst van de bruin gemarmerde schildwants (Herman Helsen, WUR)

Ook in het nieuwe jaar staat kennis delen op de agenda. In januari wordt het thema precisietuinbouw belicht vanuit de invalshoeken praktijk - techniek - onderzoek.

Bent u geïnteresseerd in opleidingen en cursussen in 2022 neem een kijkje op de opleidingskalender. Per thema vindt u een actueel cursusaanbod van de fruitacademie cursusaanbod. Gedurende het jaar zorgt de scholingsconsulent dat het cursusaanbod voor medewerkers van de fruitteelt up-to-date blijft.

Wil je advies voor jezelf of een medewerker voor een cursus, opleiding, studie of subsidie, neem dan contact op met de scholingsconsulent voor de mogelijkheden.

Recente tweets