Laat je inspireren!

Laat je inspireren!

Scholingsprogramma najaar 2022 en 2023

Terwijl de komende maanden volledig in het teken van de pluk staan, zijn wij al druk bezig met het scholingsprogramma voor het najaar van 2022 en 2023. Dit aanbod is gebaseerd vele gesprekken met telers en de kringvoorzitters en uiteraard de ervaringen die we hebben opgedaan sinds de start van het succesvolle TOP programma.

Kortom, we hebben er alles aan gedaan om ook na de plukperiode weer volledig aan te sluiten op jouw (ontwikkel)behoefte!

Investeer in jezelf en je bedrijf

Zo kun je in december deelnemen aan het TOP Ondernemerschap Programma zodat jij jezelf én je bedrijf verder kunt ontwikkelen. Je kunt ook kiezen voor de training Ondernemen met financieel inzicht wanneer je grip wilt krijgen op de cijfers en de juiste keuzes wilt maken om de resultaten van je bedrijf (verder) te verbeteren. Klik hier voor meer informatie.

Bedrijf opvolgen?

Ben je je aan het oriënteren op mogelijke bedrijfsopvolging? Dan kun je vanaf november deelnemen aan het nieuwe programma Oriëntatie op bedrijfsopvolging waarin we samen met een groep beoogd opvolgers aan de slag gaan met de verschillende stappen van een bedrijfsovername.

Inspirerende kringbijeenkomsten

Ook tijdens de komende kringbijeenkomsten kun je je laten inspireren op thema’s als leidinggeven,  onderhandelen, persoonlijke effectiviteit, financiën, bedrijfsopvolging, de verschillende aspecten van een familiebedrijf en de ontwikkelingen in de markt en de rol die jij wilt nemen in de keten.

Alumniprogramma voor alle oud-deelnemers

Uiteraard kunnen alle oud-deelnemers aan een trainingsprogramma in de winter weer deelnemen aan het alumniprogramma met inspirerende sprekers en gesprekken. Komt het je dit najaar niet uit om in jezelf te investeren? Ook in het nieuwe jaar kun je deelnemen aan trainingen om je fruitteeltbedrijf én jezelf verder te ontwikkelen als ondernemer, leidinggevende of medewerker.

Uitnodiging

In de nieuwsbrieven en de fruitteelt wordt je op de hoogte gehouden van de uitnodigingen en deelname aan de verschillende programma’s en kringbijeenkomsten voor dit najaar. Heb je nu al vragen of wil je alvast je interesse kenbaar maken? Neem dan contact op met scholingsconsulent Jeannet Mulder op nummer 06-10216533 of per mail jmulder@nfofruit.nl.

Recente tweets