Nieuw: Cursus Voedselwetgeving

Nieuw: Cursus Voedselwetgeving

Bent u op zoek naar inhoudelijke kennis van de Europese voedselwetgeving?

Bent u bekend met de actuele kennis op het gebied van Europese voedselwetgeving en kunt u de verschillende verordeningen vertalen naar de praktijk? Food Law Academy organiseert in samenwerking met N&S Academy de cursus voedselwetgeving. De cursus wordt geleid door Prof. mr. dr. Bernd van der Meulen, Wageningen University. De Food Law Academy is een joint venture van Wageningen Academy en het European Institute for Food Law. De cursus biedt een sterk inhoudelijk aanbod, met een praktische inslag.

Tijdens de cursus worden de algemene onderdelen van het levensmiddelenrecht behandeld. Onderwerpen als de algemene levensmiddelen verordening (General Food Law), levensmiddelenhygiëne, microbiologische verontreinigingen, chemische contaminatie, etikettering, import, novel foods en aansprakelijkheid komen aan bod. De onderwerpen van de cursus worden door verschillende specialisten ingeleid, waarbij ruime gelegenheid zal zijn voor interactie en praktijk.

Na de cursus beschikt u over verdiepend inzicht op het gebied van Europese voedselwetgeving. Kortom, u bent voorbe­reid op de dag van morgen!

Voor meer informatie zie ook: http://www.ns-quality.nl/Cursus-Voedselwetgeving

Heeft u vragen of opmerkingen?

Neem contact op met Nicky de Wildt  via mailto:nwi@ns-quality.nl of 06-53205702 / 0418-57 58 59.

Recente tweets