Subsidie Nederlandse taalles

Subsidie Nederlandse taalles

Taal is de basis onder al onze samenwerking. Elkaar verstaan en begrijpen maakt samenwerken niet alleen veel leuker, maar ook effectiever. Daarom is het waardevol om als werkgever te investeren in de taalvaardigheid van je medewerkers. En als je gebruik maakt van de subsidieregeling Tel mee met Taal, dan kan je ook nog eens 67% subsidie krijgen op de taaltrainingen.

Een goede taalvaardigheid maakt mensen sterker. Als je beter begrijpt wat er gezegd wordt en je een brief die je ontvangt zelf kan lezen, groeit je zelfvertrouwen. Voor jou als werkgever heeft dat ook grote voordelen. Je medewerkers ervaren minder stress, het werkproces verloopt soepeler en er gaat minder fout. Wil jij je medewerkers laten groeien, help ze dan de Nederlandse taal beter onder de knie te krijgen.

De subsidie regeling Tel mee met Taal wordt uitgevoerd door Dienst Uitvoering Subsidies. Als werkgever kan je een subsidie aanvragen voor het opleiden van medewerkers die een lage taalvaardigheid hebben. Denk daarbij ook aan arbeidsmigranten die voor langere tijd in Nederland willen blijven. De subsidie is 67% van de cursuskosten. Let op; je aanvraag moet uiterlijk 28 februari 2021 ingediend zijn! Alle informatie over de subsidieregeling vind je op de website Tel mee met Taal.

Wil je meer weten over de cursussen Nederlandse taal die beschikbaar zijn? Of heb je andere vragen over het opleiden en ontwikkelen van je medewerkers, neem dan contact op met een van onze adviseurs!

Recente tweets