De scholingsconsulent

 

Introductie

Mijn naam is Jeannet Mulder en ik ben sinds eind september 2021 werkzaam voor NFO als scholingsconsulent Fruitteelt. In 1996 ben ik afgestudeerd aan de HAS in Den Bosch (Agrarische Bedrijfskunde). Afgelopen jaren ben ik accountantmanager geweest in het agrarische team Midden-Nederland van de Rabobank. In deze rol heb ik mij ontwikkeld als gesprekspartner voor de agrarische ondernemers en fruitspecialist. Kennis en ervaring die ik in mijn huidige rol goed kan gebruiken om de behoefte aan kennis en ontwikkeling te vertalen naar opleiding, cursus of advies op maat. De scholingscosulent signaleert behoefte brengt vraag en aanbod bij elkaar en is de verbinder op het gebied van kennis en scholing. 

Fruitacademie

Fruitacademie is het digitale loket voor actueel scholingsaanbod in de fruitsector. U vindt er een actueel overzicht van opleidingen en cursussen per thema. Er zijn veel mogelijkheden voor ontwikkeling waarbij subsidie van de schollingskosten tot de mogelijkheden behoort. Investeren in goed gekwalificeerde medewerkers zorgt voor meer tevredenheid en betrokkenheid. 


Schakel kosteloos advies in!

Scholingsconsulent

Wanneer u vragen heeft over scholing, ontwikkeling of kennis gerelateerde onderwerpen kunt u kosteloos de hulp van de scholingsconsulent vragen. De scholingscosulent signaleert behoefte brengt vraag en aanbod bij elkaar en is de verbinder op het gebied van kennis en scholing. De term scholingsconsulent is breed, het gaat over diverse leermogelijkheden zoals cursussen, opleidingen en andere vormen van persoonlijke ontwikkeling. 

Onderwerpen van gesprek zijn bijvoorbeeld:
• Waar sta ik nu en waar wil ik naar toe?
• Heb ik daarvoor de juiste kennis en vaardigheden?
• Hoe coach ik mijn medewerkers?
• Welke mogelijkheden zijn er voor leren op de werkvloer?
 

Contactgegevens

De Scholingsconsulent van de NFO is Jeannet Mulder en zij is bereikbaar op jmulder@nfofruit.nl of (06)10216533.
 

 

Nieuws

Oproep: Welke fruitteeltstudie kies jij?
04-03-2024
Ben jij bezig met het maken van een fruitteeltgerichte of agrarische studiekeuze of heb je dat het afgelopen jaar gedaan?

Recente tweets